Maidottomat Konvehdit

Tämä merkintä tarkoittaa sitä, että samassa tehtaassa tai tuotantolinjalla on käsitelty maitoa sisältäviä tuotteita, mutta itse reseptissä maitoa ei käytetä. En OLE lisännyt niitä blogiini, koska ainesosiin voi tulla muutoksia ja ne ovat todennäköisemmin ajantasalla verkkokauppojen maidottomat konvehdit, jotka kyseisiä suklaita myyvät. Tänä vuonna minun ei onneksi tarvitse olla enää ilman herkkuja! Omat maidottomat konvehdit ovat appelsiini ja minttu. Kannattaa tsekata suklaahyllyllä löytyykö valikoimista itselle sopivaa. Miltei kaikki alla mainitut suklaat on tehty pääosin luomutuottteista ja makeutuksena on käytetty pääosin ruokosokeria.

Maidoton suklaa (ilman kookosta) – mitä kannattaa kokeilla?

Palautamme saamamme maksusuoritukset viivytyksettä maidottomat konvehdit joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Tiedotamme sivuillamme poikkeavista toimitusajoista. Vadelma-konvehdin kuori on pakastekuivatuista vadelmista tehtyä suklaata. Sisältää pienen määrän alkoholia. Lämpötilojen noustua verkkokaupan toimitukset ovat toistaiseksi tauolla.

maidottomat konvehdit

Tumma suklaa

Vanhankaupungin Suklaa myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Tarkasta aina, että lähetyksen sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa. Yritystilauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Klikkaamalla linkkejä näet sisällön.

lg b8 55 oled

Laadukkaat ja maistuvat vegaaniset suklaat | Vanhankaupungin Suklaa

Tutustu valikoimaamme! Hasselkrokantissa on lisäksi maidottomat konvehdit pähkinäinen maku. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n ehdot. Alla omat suosikkini.

Dammenberg | Suklaata niille, jotka eivät voi nauttia suklaata

Yritystilauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Lisääkin makuja löytyy, mutta ne sisältävät sitten joko maitoa, kookosta tai kananmunaa, eivätkä tällä hetkellä käy meidän ruokavalioon. Tietosuoja Fazerilla. Patukoissa ei Object Linking and Embedding muuta makeutusta kuin taatelit. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.